Julebord
Garantert suksess!
Tor Inge har flere års erfaring med show fra julebord. Med sin kombinasjon av stand up og trylling passer dette til alle type grupper som ønsker en storslått avslutning på året. Han har hatt show over hele landet, og om det er i Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen, Stavanger eller Kirkenes, har Tor Inge opptrådd med stor suksess. Med meget gode referanser fra tidligere show kan han anbefales til alle som ønsker spektakulær underholdning for å gjøre kvelden helt spesiell.

Om det er store eller små bedrifter, ulike avdelinger eller om det bare vennegjengen som ønsker en magi-komisk julefeiring sammen, kan Tor Inge stille med skarp og intellegent humor og trylletriks som får enhver til å undre. Han har i flere år stått for underholdning til julebord for alt fra Norges største bedrifter til mindre samlinger.

Tor Inge Ulveseth har også underholdningsgaranti
– er du ikke fornøyd så dropper vi fakturaen.

Konferansier
Trenger du konferansier til ditt arrangement?
En konferansiers rolle er å fungere som et bindeledd og skape en helhet i ditt arrangement. Enten det er bryllup, seminar, firmafest eller julebord kan en konferansier skape et element av profesjonalitet og sammenheng. For mange er også underholdningsverdien i slike bidrag særdeles viktig, og en konferansierrolle fungerer derfor ofte best når det er en profesjonell underholder som står for jobben.

Tor Inge har god erfaring med konferansierjobber, både for store arrangementer og små. Med sin unike kombinasjon av Standup og trylling både engasjerer han og underholder deltakere. Med tørrvittige kommentarer, skarp humor, forbløffende trylletriks og naturlige tillnærmingsmåte, skaper han et verdig bindeledd mellom arrangementets innslag.

Memo møter Magi
Underholdning du aldri kommer til å glemme
Hva skjer når du kombinerer en hukommelsesmann med en magiker/komiker? Da får du underholdning du aldri kommer til å glemme. Oddbjørn By og Tor Inge Ulveseth tar det beste fra hukommelsens verden – og kombinerer det med magi, psykologiske triks, stand-up, “tankelesing” og gåtefulle stunt.
Bryllup
Trenger du en toastmaster til din store dag?
Trenger du en toastmaster eller konferansier i ditt bryllup? En talefør person med god replikk som kan holde styr på bryllupets kjøreplan? Look no further!

Tor Inge har solid erfaring som toastmaster, så du kan være trygg på at han kan sine oppgaver. Slapp av og nyt den store dagen deres!

Tryllekunstner
Prisbelønt tryllekunstner!
Familieunderholdning
Underholdning som fenger!
Topp underholdning som treffer både barn og voksne!
Firmafest
Tor Inge Ulveseth over 10 års erfaring
En komiker med underholdningsgaranti
Free apk download Free pdf download Free mp3 download