Tor Inge Ulveseth har over 15 års erfaring i underholdningsbransjen. Med sin kombinasjon av stand up og trylling passer dette til alle type grupper eller arrangementer.

Tor Inge Ulveseth et sikkert valg!
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Julebord
Garantert suksess!
Image
Tor Inge har flere års erfaring med show fra julebord. Med sin kombinasjon av stand up og trylling passer dette til alle type grupper som ønsker en storslått avslutning på året. Han har hatt show over hele landet, og om det er i Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen, Stavanger eller Kirkenes, har Tor Inge opptrådd med stor suksess. Med meget gode referanser fra tidligere show kan han anbefales til alle som ønsker spektakulær underholdning for å gjøre kvelden helt spesiell.
Les mer
Konferansier
Trenger du konferansier til ditt arrangement?
Image
En konferansiers rolle er å fungere som et bindeledd og skape en helhet i ditt arrangement. Enten det er bryllup, seminar, firmafest eller julebord kan en konferansier skape et element av profesjonalitet og sammenheng. For mange er også underholdningsverdien i slike bidrag særdeles viktig, og en konferansierrolle fungerer derfor ofte best når det er en profesjonell underholder som står for jobben.
Les mer
Underholdning private selskaper
Tor Inge er et sikkert valg for private samlinger
Image
Tor Inge hjelper deg med underholdning til alle typer arrangementer.
Les mer
Bryllup
Trenger du en toastmaster til din store dag?
Image
Trenger du en toastmaster eller konferansier i ditt bryllup? En talefør person med god replikk som kan holde styr på bryllupets kjøreplan? Look no further!

Tor Inge har solid erfaring som toastmaster, så du kan være trygg på at han kan sine oppgaver. Slapp av og nyt den store dagen deres!

Les mer
Tryllekunstner
Prisbelønt tryllekunstner!
Image
Om du trenger en close-up/nærtryller eller scenetryller kan Tor Inge hjelpe med å løfte ditt arrangement med prisbelønte kunster.
Les mer
Familieunderholdning
Underholdning som fenger!
Image
Topp underholdning som treffer både barn og voksne!
Les mer
Memo møter Magi
Underholdning du aldri kommer til å glemme
Image
Hva skjer når du kombinerer en hukommelsesmann med en magiker/komiker? Da får du underholdning du aldri kommer til å glemme. Oddbjørn By og Tor Inge Ulveseth tar det beste fra hukommelsens verden – og kombinerer det med magi, psykologiske triks, stand-up, “tankelesing” og gåtefulle stunt.
Les mer
Kontakt

For booking kontakt Tor Inge:

Telefon Tor Inge: +47 45 28 45 17

Telefon booking: +47 97 65 65 03

Epost: bengt@stasartist.no

eller bruk kontaktskjema under

    Navn (*)

    Epost (*)

    Type underholdning

    Hva kan jeg hjelpe deg med?