Tor Inge Ulveseth over 10 års erfaring

Garantert suksess!

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Hva skjer når du kombinerer en hukommelsesmann med en magiker/komiker? Da får du underholdning du aldri kommer til å glemme. Oddbjørn By og Tor Inge Ulveseth tar det beste fra hukommelsens verden – og kombinerer det med magi, psykologiske triks, stand-up, “tankelesing” og gåtefulle stunt.

Underholdning du aldri kommer til å glemme!

Mange kjenner Tor Inge Ulveseth fra Ricks i Bergen, humorfestivaler eller Latter i Oslo. Ikke nok med at mannen er morsom, han kan trylle også. Tor Inge har reist rundt som komiker siden 2006 og underholder rundt 60 dager i året. Han kan trygt anbefales allergikere da han ikke har katt.

Oddbjørn By er norsk mester i hukommelse, og hadde verdensrekord i memorering av siffer. Han er kjent fra Puls, Schrödingers Katt, Newton og har skrevet Memo-bøkene (som var nummer 1 på bestselgerlistene i fire land). Oddbjørn er kjent for å løfte husketeknikker til et helt nytt nivå.

Tor Inge og Oddbjørn har underholdt på julebord og firmafester over hele landet, og om det er i Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen, Stavanger eller Kirkenes, har de opptrådd med stor suksess.

På firmafest varer underholdningen vanligvis i 15 til 45 minutter.

Finn ut mer om Tor Inge ved å trykke her.

Om du ønsker å lese mer om Oddbjørn kan du besøke www.oby.no

Sjekk om vi er ledige til ditt arrangement ved å fylle ut skjema under eller ta kontakt her

    Navn (*)

    Epost (*)

    Type underholdning

    Hva kan jeg hjelpe deg med?